Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Willis a Five Against the Bullet akciófilmben

2012.03.02. 11:15 koimbra 2 komment

A Columbia bejelentette, hogy Bruce Willis lesz a Five Against the Bullet főszereplője. Az akciófilm forgatókönyvét Alex Litvak, A három testőr 3D (The Three Musketeers) és a Ragadozók (Predators) tavaly tette le az asztalra, Lorenzo di Bonaventurának rögtön megtetszett a projekt, producerként veszi ki a részét a munkálatokból.

A cselekmény Mexikóban játszódik, az egyik kartell kinyírja egy politikus apját. A férfi érzi, hogy nagy veszélyben van, de csak nem töltheti minden idejét a négy fal között. Felkutatja a világ 5 legjobb testőrét, akik megvédik mindentől és mindenkitől.

Címkék: miújság akcióhír five against a bullet

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr174284169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.03.02. 12:14:54

Jól hangzik,Bruce Willisnek egyre több csak dvd-re megjelenő filmje van,amelyek elég silány minőségűek. Ráférne egy komolyabb szerep mostanság,persze valahogy a GI Joe-t nem tudom annak nézni.

Sanosuke 2012.03.02. 21:25:42

@Dean6 amióta levágatta kopaszra magát azóta egyre szarabb filmjei vannak.
süti beállítások módosítása