Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb előzetes a Cabin in the Woodsnak.

2012.03.06. 20:42 koimbra 1 komment

2009-ben ugyan elkészült a horror, de az MGM nem tudott a marketingre költeni, de végre idén a mozikba kerül. Első hallásra teljesen sablon történettel van dolgunk: Néhány fiatal egy erdőbéli faházikóba utazik kikapcsolódni, de a nagy vidámságot hamarosan megzavarja valami. És ez az, amiben a készítők változtattak, nem egy sorozatgyilkos, mutáns parazita vagy vérszomjas medve töri rájuk az ajtót, a ház eleve be van kamerázva, követi a fiatalok minden egyes mozdulatát, majd belecsap a lecsóba.

Joss Whedon és Drew Goddard írták a forgatókönyvet, utóbbi a rendezői teendőket is ellátta. Chris Hemsworth 2009 óta szerzett némi hírnevet és több izmot pakolt magára. Vele bulizik, majd ijedezik Kristen Connolly, Jesse Williams, Anna Hutchison, Brian White és Amy Acker.

Címkék: trailer horrorelőzetes the cabin in the woods

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr424293926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.03.06. 21:43:35

Áhh nagyon várom, ettől komolyan remélem, hogy több fog belőle kikerekedni, mint egy tini-horror.
süti beállítások módosítása