Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Project X - Premier parti fotókkal

2012.03.07. 21:40 koimbra komment

Csöndet a moziban? Ugyan már! Hétfő este vad, hangos házibuli köszöntötte a Másnaposok rendezőjének új, minden eddiginél merészebb bulimoziját, a Project X-et. Persze egyetlen házibuliból sem hiányozhat a szuper DJ, aki a legújabb zenéket hozza, ehhez jön még némi alkohol, ropogtanivaló, dögös, bevállalós lányok, és néhány kerti törpe…Mindez együtt fergeteges hangulatba hozta a sok szerencsés, résztvevő fiatalt, akik elsőként, premier előtt nézhették meg az év egyik legmenőbb vígjátékát, és együtt bulizhattak kedvenc sztárjaikkal is.
A fiatal vendégek mellett a fiatal zenészek is könnyen elvegyültek a tömegben: az Anti Fitness Club tagjai a földön ülve üvegeztek, Düki magának és barátainak csapolta a sört, és a Golden Coast együttesből Ádám - Éden Levi most csak nézelődő volt- az egyik csinos lány válláról nyalta a sót a tequilájához. Voksán Virág kipróbálta a sörpingpongot, majd egy kicsit a DJ pult mögé is beállt. VV Christoffel és párja, VV Veronika is láthatóan nagyon jól érezte magát, akik együtt buliztak Dyával, és Csabával  is,  aki most végre igazán  elengedhette magát. – Nagyon szuper volt a hangulat, és a film is tele van jobbnál jobb poénokkal. Ritkán esik meg velem, hogy hangosan felnevetek a moziban, de most nem bírtam visszatartani a nevetést ...a teltházas teremben sokan voltunk  így  ezzel. - mesélte Csaba a vetítés után. A partin, a nagy tömegben felbukkant a Megasztáros Torres Dani, Giorgio, és Kállay-Saunders András is , valamint Niki Belucci, Istenes Bence, és Dukai Regina is.
Az este sokaknak azért is volt  különleges , mert elkísérhették kedvenc sztárjukat a premier előtti vetítésre: az AFC-s fiúk, Düki, Barbee és Kállay-Saunders András is együtt mulatott rajongóival.
A Project X – A buli elszabadul-ra már nem kell sokáig várniuk a bulizni és mozizni vágyóknak, mert március 15-étől a mozikban is megkezdődik az igazi parti.
IC Press   

Címkék: project x

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr574296383
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása