Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elle Fanning lesz Csipkerózsika

2012.03.09. 10:17 koimbra 2 komment

Elle Fanning tehetségéről több produkcióban meggyőződhettünk, Dakota Fanning testvére fiatal kora ellenére több műfajban is kipróbálta magát. Láthattuk a Super 8 70-es-80-as évek űrlényes filmjei előtt tisztelgő sci-fiben, Sofia Coppola drámájában, a Made in Hollywoodban és Matt Damon oldalán játszhatott a We Bought a Zoo-ban. Nemrég Francis Ford Coppola horrorjában, a Twixtben formált meg egy kísértetet.

Hamarosan a Csipkerózsika  új változatában, a Maleficentben játszhatja el a főszerepet, a csavar a történetben az, hogy a történéseket a gonosz boszorkány szemszögéből követhetjük nyomon. A boszit Angelina Jolie kelti életre, aki gyakorlatilag már azóta a fedélzeten tartózkodik, mióta felvetődött a film ötlete.  Robert Stromberg effektmágus ül a rendezői székben, most először áll be a kamera mögé.

Címkék: miújság csipkerózsika maleficent

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr424299379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.03.11. 22:00:15

A Somewhere-ben is jól játszott.

vrango 2012.03.11. 22:01:02

A Somewhere-ben is jól játszott.
süti beállítások módosítása