Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruise-t akarják az A Star is Born remake-be

2012.03.10. 14:07 koimbra 1 komment

Habár Tom Cruise eléggé elfoglalt a Warner mégis azt reméli, hogy a színész talál alkalmas helyet naptárában az A Star is Born remake-nek. Cruise letudta a One Shot thrillert, két sci-fi forgatókönyve pihen az asztalán, az egyik az Oblivion, a másik az All You Need is Kill manga filmverziója. Cruise a sokadik választás, régebben Russell Crowe-t akarták, majd Eminem és Christian Bale neve is megfordult a tervezet körül.

A remake-et Clint Eastwood fogja levezényelni, már tavaly szerették volna elkezdeni a forgatást, majd kicsit visszavettek a tempóból, mivel a film egyik főszereplője, Beyonce terhes lett.

Ha Cruise igent mond, akkor egy világhírű énekest játszhat el, aki úgy dönt, hogy felkarol egy kezdő énekesnőt, idővel azonban beleszeret. A színész számára nem ez lesz az első eset, hogy dalra kell fakadni, idén a Rock of Agesben egy rocksztárt fog eljátszani.

Címkék: miújság a star is born

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr814304168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.03.11. 21:45:14

Mondjuk mindkettejük munkáit kedvelem, de úgy érzem, kicsit ellentétes az életfelfogása a két sztárnak...
Ettől még működhet a közös projekt, sőt, kifejezetten kíváncsi lettem rá! :)
süti beállítások módosítása