Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bábgyilkosságok! Két kép a Happytime Murdersből

2012.03.13. 11:15 koimbra Szólj hozzá!

Jim Henson élete során több bábos produkcióból kivette a részét, fia, Brian szintén hasonló mesterséget űz. Ő rendezi a Happytime Murders film noir-szerű filmet, amelynek története olyan világban játszódik, ahol emberek mellett bábok is élnek. A főhős Phil, egy iszákos, lecsúszott magánnyomozó báb. Valaki kinyírja az öccsét, majd módszeresen öldösni kezdi a régebben nagy népszerűségnek örvendett Happytime Gang tévéműsor tagjait. Phil megpróbálja felgöngyölíteni az ügyet, de nincs egyszerű dolga.

Brian Henson többek között a Mupet-show az űrből és Muppet Kincses Sziget filmeket készítette, de dolgozott a Labirintus fantasy-ben is báb-koordinátorként. A forgatókönyvet Todd Berger vetette papírra, Berger körmölte le a Kung Fu Panda: Örjöngő Ötös 20 perces rajzfilmet.

Címkék: képben happytime murders

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr674313822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása