Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Killer Joe poszter

2012.03.13. 21:32 koimbra Szólj hozzá!

Egykor még jól hangzott a neve, de a Buggal és a Veszett vaddal (The Hunted) csúnyán lejáratta magát. William Friedkin újabb thrillerrel jelentkezik, amely remélhetőleg nem egy újabb lökést ad a süllyesztő felé, hanem megmutatja, hogy érdemes rá még odafigyelni.

Emile Hirsch játssza a főszerepet, sürgősen pénzre van szüksége, hogy rendezze adósságát egy drogbáró felé. Elhatározza, hogy kinyíratja anyját, ugyanis az életbiztosítása pont kapóra jönne. Killer Joe Coopert bízza meg a feladattal, a gyilkost Matthew McConaughey kelti életre.

Címkék: poszter killer joe

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr914315061

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az ember, aki mindig ott volt 2012.03.14. 10:04:12

Mai dajkamesém a szerencséről szól, no meg arról, mennyire érdemes a sorsunkat minden áron rábízni. Megtörtént eset alapján...   Egyszer volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, élt egyszer egy férfi, akit Joseph Figlocknak hívtak. Utcasep...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása