Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wilde és Sudeikis fóbiás randija

2012.03.14. 10:57 koimbra 3 komment

A Relanxious fekete-komédiában Olivia Wilde és Jason Sudeikis romantikázhat, bár előbb rá kell szánniuk magukat, hogy találkozzanak. Wilde egy olyan nőt alakít, aki pánikbetegségtől, szorongástól szenved, míg Sudeikis karaktere agorafóbiás lesz. Eleinte telefonon tartják a kapcsolatot, megbeszélik, hogy milyen is lehetett volna a randi, ha esetleg találkoztak volna.

Brie Larson és Fred Armiesen is leszerződött a produkcióra, előbbi Wilde húga lesz, utóbbi Sudeikis barátja, egyetlen kapcsolata a külvilággal. A forgatókönyvet Christopher Storer vetette papírra és a rendezői feladatokat is ellátja. Róla eleddig nem sokat hallhattunk, a Sin Bin vígjátékot írta korábban, amelyen most végzik az utómunkálatokat.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr154316071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2012.03.14. 11:52:11

"agrofóbiás"
Nem agorafóbiás?

sjbee 2012.03.14. 17:25:26

agrofóbiás, azaz irtózik a mezőgazdasági munkától. Sztem jól írtad koimbra :D
süti beállítások módosítása