Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Lionsgate a WWE-vel közösen remake-li a Gyilkos koboldot

2012.03.16. 11:42 koimbra 3 komment

Nagy divat mostanság egy régi sikeres horror franchise-t újraindítani, többek között Freddy Krueger és Jason is újrakezdhette a gyilkolászást. A Lionsgate a WWE pankrátor cége filmes részlegével szövetkezve úgy döntött, hogy a Gyilkos kobold (Leprechaun) is megérdemli, hogy tiszta lappal kezdje újra pályafutását. Egyelőre nem tették közzé, hogy ki lesz a rendező és az sem ismeretes, hogy ki lesz a főszereplő, de mivel a WWE-nek is köze van hozzá biztosra vehető, hogy legalább az egyik pankrátoruk le fog szerződni a remake-re. Mindenesetre a stúdió azt szeretné, ha már 2013-ban be tudnák mutatni a filmet.

A franchise első része 1993-ban került a mozikba, egy koboldnak egyáltalán nem tetszik, hogy ellopják aranyát, ezért véres bosszút áll. Warwick Davis hat részen keresztül alakíthatta a bosszúszomjas törpét.

A jogok a Trimark birtokában voltak, de 2000-ben csődbe ment, ezt követően a Lionsgate karolta fel a koboldos történetet.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr374320077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.03.16. 14:10:11

Az IMDB 4.3 pontja nem tudom, mióta számít sikeresnek.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.03.16. 14:47:45

@Sparrow: Ajh, ha a filmesek az imdb-t és a kritikákat néznék, akkor manapság nem sokasodnának a folytatások és a remake-ek.
Szóval mióta számít az imdb átlag abban, hogy sikeresnek mondható-e egy film?

Droid 2012.03.16. 23:13:40

Ennel farasztobb, elbaszottabb szeriat meg nem neztem vegig. Haverokkal kotelezo, alkohol kisereteben.
süti beállítások módosítása