Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jackman lesz a Prisoners főszereplője

2012.03.16. 11:51 koimbra 3 komment

Több éve próbálják tető alá hozni a Prisoners akciófilmet, rendezők és színészek jöttek-mentek, végül Denis Villeneuve, a Felperzselt föld (Incendies) alkotója vehette kezébe a gyeplőt. Előtte Bryan Singer és Antoine Fuqua próbálkozott a produkcióval.

A főszerepre végül Hugh Jackmant sikerült megnyerni. Először Christian Bale szemezett a projekttel, majd Mark Wahlberg is megfordult a tervezet környékén, az őt követő Leonardo DiCaprio is bedobta a törülközőt.

Aaron Guzikowski forgatókönyvet az Elrabolva (Taken) és A titokzatos folyó (Mystic River) ötvözeteként emlegették, de volt olyan, aki A bárányok hallgatnak (The Silence of the Lambs) és a Hetedik közismert filmeket emlegette a tervezet kapcsán. A történet szerint egy bostoni ács lányát és annak barátját elrabolják, a rendőrség nem halad az üggyel, ráadásul hősünk úgy véli, hogy a nyomozó sem áll a helyzet magaslatán, ezért saját maga ered a tettes után.

Címkék: miújság prisoners

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr504320111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.03.16. 14:08:34

Jó film is lehet belőle, különösen Jackmannel.

Dean6 2012.03.16. 14:13:33

Jól hangzik,csak vegyék komolyan!

A nép fia 2012.03.16. 15:05:26

Figyeljjé ide, Hugh pajtás! Halaggyá inkább a Vólvörínnel, mert rád kűdöm a zukrán tesókot, osz' majd meglássuk, hogy millllyen törhetetlenek is a csonytyajid, dicsak!
süti beállítások módosítása