Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb előzetes az Abraham Lincoln: Vampire Hunternek

2012.03.18. 17:39 koimbra 1 komment

Úgy tűnt, hogy a Wanted sikere után Timur Bekmambetov jó néhány hollywoodi látványfilmet fog ledirigálni. De a kazah rendezővel kapcsolatba került projektek többségéből valahogy nem lett semmi, így a Frankenstein és a Moby Dick filmből sem lett semmi, de hiába vártunk a Knights Templar középkorban játszódó horrora, amiben a vámpírok megpróbálják megszerezni a keresztes lovagoktól a Szent Grált.

De azért hosszú hallgatás és néhány produceri munka után levezényelhette az Abraham Lincoln: Vampire Hunter-t. A könyvet Seth Grahame-Smith írta, majd a szkriptet Simon Kinberggel közösen vetette papírra és még Tim Burtont is meggyőzték, hogy legyen az alkotás producere.

A történet szerint Lincoln fiatalkorában szemtanúja lesz annak, hogy édesanyját megöli egy vámpír. Ettől kezdve annak él, hogy a vérszívókat kipusztítsa, amolyan 19. századi Pengeként aprítja őket.

Címkék: trailer könyvből film horrorelőzetes abraham lincoln vampire hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34324149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2012.03.19. 10:17:26

Végre egy igazi, nézhetően szar film. Mióta várok egy ilyenre... Remélem nem tesznek bele sok párbeszédet, viszont annál több fejszeforgatást. Idővel akár még kult is lehet. Sörrel kell nézni.
süti beállítások módosítása