Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Legendary készíti el a Slayer fantasyt

2012.03.21. 10:38 koimbra Szólj hozzá!

Martin Helgeland apja nyomdokaiba lépett, letette az asztalra első forgatókönyvét, a Slayer címre keresztelt projekt a Legendary falai között ölthet testet. Martin örege nem más, mint Brian Helgeland, aki 1988-ban kezdte a szakmát a Rémálom az Elm utcában (A Nightmare on the Elm Street)  negyedik részének a szkriptjével, de neki köszönhető A titokzatos folyót (Mystic River) és a Tűzben edzett férfit (Man on Fire) is. Mellesleg nem szemléli távolról, hogy mihez kezdenek fia első írásából, hanem producerként próbálja kihozni a lehető legtöbbet a filmből.

A történet a jelenben játszódik és egy doktort áll a középpontban. Megtudja, hogy nemrég elhunyt édesapja valójában sárkányölő volt és neki is fel kell öltenie a köpenyt, kezébe vennie a vadászathoz szükséges fegyvereket. Nincs választási lehetősége.

Címkék: miújság fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr994330229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása