Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cameron helyett Campbell csinálja meg a The Dive-ot

2012.03.22. 10:18 koimbra 1 komment

James Cameron 2008-ban arról beszélt, hogy az Avatar után egy kisebb költségvetésű filmet szeretne összehozni. Ám a The Dive-ot mégsem fogja ledirigálni, mivel inkább az Avatar folytatásaira koncentrál, de a tervezetet nem süllyesztette a fiók mélyére. Martin Campbellnek, a Casino Royale és a Zöld Lámpás (Green Lantern) alkotójának engedte át a rendezői széket.

 

A romantikus történet egy kubai búvárt, Pipin Ferrerast és egy francia nőt Audrey Mestre-t állítja a középpontba. A búvár több búvár rekordot is megdöntött. Pipin egy verseny alatt halt meg 2002-ben egy verseny alatt, ami arról szólt, hogy ki tudja tovább visszatartani a lélegzetét a mélyen a víz alatt.

Cameron a továbbiakban producerként veszi ki a részét a filmből. Érhető, hogy miért szerette volna megcsinálni az alkotást, egyszerűen beleszeretett a víz alatti világba. A Titanic után több dokumentumfilmhez volt köze, amelyek ezt a környezetet mutatják be.

 

 

Címkék: miújság the dive

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr394332519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slowclub1 2012.03.22. 11:47:07

Megint egy "eredeti" ötlet Cameron-tól... Pfff...
Valaki emlékszik még az "A nagy kékség" című Luc Besson filmre, Jean Reno-val? Akkor jó...
süti beállítások módosítása