Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Mother's Day remake új előzetese

2012.03.27. 10:20 koimbra Szólj hozzá!

Na de hova tűnt a Mother's Day remake?  - kérdezhetnénk jogosan. Hiszen Darren Lynn Bousman 2010-ben készítette a horror-thrillert, azóta már túl van három forgatáson is. Úgy tűnik, hogy Amerikában május 4-én műsorra tűzik, aztán előbb vagy utóbb hozzánk is befut (bár valószínűleg aki akarta már látta).

Charles Kaufman 1980-as alkotása alapján született a film, az új verzióban Rebecca DeMornay játssza néhány gengsztergyerek édesanyját. A srácok senkitől és semmitől nem félnek jobban, mint saját édesanyjuktól. Mikor egy rablás rosszul sül el hazafelé veszik az irányt, csak régi otthonukban már más lakik. Túszul ejtik a fiatalokat és baráti társaságukat, majd felcsörgetik anyucit, aki meg is jelenik.

 

 

Címkék: trailer remake mothers day horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr454343007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása