Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kenneth Branagh rendezi az új Jack Ryan filmet

2012.03.28. 10:28 koimbra 1 komment

A Paramount évek óta próbálkozik összehozni az újabb Jack Ryan filmet és azt is tudni egy ideje, hogy Chris Pine játszhatja a főszerepet. Jack Bender, az Alcatraz, az Alias és a Lost producere üldögélt egy ideig a rendezői székben, majd nemrég bedobta a törülközőt. Ám a stúdió meglelte utódját, a Sheakspeare-en edződött Kenneth Branagh vezényelheti le az alkotást, aki legutóbb a Thorral bizonyította, hogy elbír egy nagyobb költségvetésű akcióval is.

Ezzel együtt a film címét a Moscow-ról átkeresztelték Jack Ryanre. A Variety úgy tudja, hogy a késlekedések oka eddig az volt, hogy egyszerűen a résztvevőknek más volt az elképzelése és Bender belefáradt az egészbe. Pine egy karakterorientált alkotást akart, Lorenzo Di Bonaventura producer az akcióra akarta helyezni a hangsúlyt, a stúdió meg inkább egy izgalmas thriller mellett kardoskodott.


Címkék: miújság jack ryan

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr344345361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2012.03.28. 11:23:52

A Thor-ban azért volt egy kicsit felhígított királydráma (Shakespeare-örökség, ugye). Kíváncsi vagyok, hogy Ryan milyen trónbitorlás közepébe fog csöppenni! :-D
süti beállítások módosítása