Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rise of the Guardians előzetes

2012.03.28. 21:02 koimbra Szólj hozzá!

Először 2005-ben merült fel a Rise of the Guardians animációs film ötlete, de nem jött létre a produkció. 2009 novemberében úgy hírlett, William Joyce mégis megvalósíthatja a produkciót, méghozzá Peter Ramsey-vel közösen foglalták el a helyet a rendezői poszton. 2012 november 2-re tűzték ki a bemutatót, de a DreamWorks osztott-szorzott és úgy döntött, hogy jobb nekik a november 21 dátum is, mivel nem merték összemérni erejüket a Pixar Monsters University-jével (ami végül 2013 nyarára került át, de a helyét a Wreck-It Ralph vette át).

A történet szerint a Húsvéti Nyuszi, az Álommanó, a Mikulás és Jack Frost életét  a gyerekek töltik ki, örülnek neki, ha a gyerekeket boldogan látják. De felbukkan a színen a gonosz, aki sötétségbe borítani a világot.

Címkék: trailer animációelőzetes rise of the guardians

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr214346604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása