Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ashton Kutcher játszhatja el Steve Jobs-t

2012.04.02. 11:51 koimbra Szólj hozzá!

Pár hónappal ezelőtt hunyt el a számítástechnika egy úttörője, az Apple vezére Steve Jobs. Már ekkor lehetett rá számítani, hogy Hollywood meg fog próbálkozni egy-két önéletrajzi produkcióval. A Variety híre szerint az első tervezet megvalósításához hamarosan hozzálátnak, a Jobs címre keresztelt filmet Joshua Michael Stern, A döntő szavazat (Swing Vote) és a Sohaország (Neverwas) rendezője vezényelheti le.

A készítők bemutatják, hogy miképp vált egy önfejű hippiből a világ egyik legismertebb informatikai és a szórakoztatóipari vezéralakjává. Egyelőre nem tudni, hogy  Matt Whiteley forgatókönyvíró beleírta-e a történetbe Jobs betegségét is vagy még azelőtt lezárta a történetet. A forgatás májusban veszi kezdetét, Jobs-t Ashton Kutcher fogja megformálni. A színész ekkor éppen ráér, a Két pasi meg egy kicsi (Two and Half Men) sorozat munkálatai ekkor éppen szünetelnek.

A másik projekt háza tájáról nincs semmi hír. Októberben úgy volt, hogy Aaron Sorkin vetette rá magát a forgatókönyvre, Geroge Clooney és Noah Wyle pedig a főszerepet szeretné megkaparintani.

Címkék: jobs miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr314355775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása