Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szeptemberben indul a Dumb és Dumber folytatásának forgatása

2012.04.02. 11:13 koimbra 3 komment

Jim Carrey nélkül folytatást csinálni? Meg lehet nézni (vagy inkább ne!!!) mi lett az eredmény. Az Ace Ventura Jr. szánalmas volt, A maszk folytatását inkább egy adag trágyához lehet hasonlítani, a Minden6ó második felvonása inkább erőltetett volt, mint vicces és még ott volt a Dumb és Dumber előzmény is.

Nemrég Carrey megpendítette, hogy örömmel benne lenne a Dumb és Dumber következő részében, sőt az első rész rendezői, a Farrelly fivérek is a projekt körül sündörögnek. A testvérek a The Three Stooges sajtókonferenciáján árulták el, hogy a forgatás hónapokon belül kezdetét veheti. "Szeptemberben látunk hozzá a Dumb és Dumber 2-höz. Ez az első folytatás, amibe pályafutásunk során belevágtunk, ráadásul Jim Carrey és Jeff Daniels is visszatér."

Farrellyék igyekeztek elzárkózni a 2003-as előzménytől. "Semmi közünk a Dumb és Dumber - Miből lesz a dilibogyó?-hoz. Ezt csak a stúdió erőltette, bár mi eddig is nyitottak voltunk egy folytatásra és végre Jim is igent mondott rá. Jeff pedig mindig is benne akart lenni. Ám annak ellenére, hogy mi szerettük volna összehozni Jim túlságosan is elfoglalt volt. Azonban egyszer felhívott minket és azt mondta, hogy meg kellene próbálnunk a folytatást."

Címkék: miújság sequel dumb és dumber dumb és dumber 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr614355713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2012.04.02. 12:00:25

Legközelebb mi? A Maszk-reboot?

Dean6 2012.04.02. 12:49:26

@L'Angelus: Folytatás kellene,egy igazi.
Jim Carrey nagyon előre szeretne törni a háttérból,szóval előveszi a régi nagy filmjeit. Én várom.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.04.02. 16:27:32

Ez az!! Nagyon jó lenne egy második rész a két ökörrel. Carrey a kedvenc színészem, eszméletlen tehetség, nem csoda, hogy nélküle nincs jó folytatás.
süti beállítások módosítása