Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Outpost: Black Sun előzetes - Hamarosan itt A helyőrség második része

2012.04.05. 17:20 koimbra Szólj hozzá!

Nem mostanában volt, hogy Ray Stevenson és zsoldosai Kelet-Európában náci zombikkal viaskodtak. A helyőrség (Outpost) folytatást 2010-re ígérték, majd 2011-re, idén úgy tűnik, hogy kiadják. Legalábbis most már van előzetes is, igaz úgy tűnik, mintha máris kapott volna egy remake-et az első rész.

A történet szerint egy üzletember arra kér egy volt katonát, hogy állítson össze egy csapatot és védelmezze meg őt útja során. A veterán harcedzett embereket, igazi keménylegényeket és bűnözőket válogat össze, akiknek a gyilkolás nem csak munka, hanem egyben szórakozás is. A feladat, hogy max. 48 órán belül érjenek oda egy bunkerhez, amiről kiderült, hogy ott a II. világháború alatt a németek kísérletek tucatjait végezték el. Majd menetrendszerűen befutnak a náci zombik...

Címkék: trailer sequel outpost 2 horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr244365882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása