Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arterton lesz a Wright Girls thriller-vígjáték főszereplője

2012.04.10. 12:17 koimbra Szólj hozzá!

A Wright Girls fekete komédia - thriller főszereplője Megan Fox lehetett volna, de már más idők járnak. Fox neve nem cseng olyan fényesen, mikor még a Transformersben játszott. Szóval nem részese a projektnek, mindenesetre Gemma Arterton fellépdelt a fedélzetre.

Az alkotás készítőit a 2LDK japán film inspirálta (remake?), két fiatal színésznő egy sikeres tévéshowban domborít, látszólag a legjobb barátnők, de igazság szerint ki nem állhatják egymást. Mindketten szeretnének megszerezni egy filmszerepet és minden eszközt bevetnek, hogy a másikat kitúrják, még az erőszakos módszertől sem riadnak vissza.

Bert Royal, a Könnyű nőcske (Easy A) írója vetette papírra a forgatókönyvet, a rendezői posztról Andy Fickman, a Boszorkány-hegy (Race to Witch Mountain) készítője osztogathatja az utasításokat.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr944377404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása