Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hanks és Thompson a Saving Mr. Banks filmben

2012.04.10. 11:21 koimbra 1 komment

Néhány héttel ezelőtt jött az info, hogy Tom Hanks alakíthatná Walt Disney-t a Saving Mr. Banks filmben, P.L. Travers írónőt pedig Meryl Streep kelthetné életre. Végül Streep nem írta alá a szerződést, de a stúdiónak volt tartalékterve, Emma Thompson boldogan igent mondott a felkérésre. A produkciót John Lee Hancock, A szív bajnokai (The Blind Side) Oscar-jelölt rendezője vezényelheti le.

A történet azt az időszakot meséli el, amikor Disney meg akarta szerezni a Mary Poppins megfilmesítési jogait. 14 éven keresztül győzködte Traverst, míg végül a hölgy beadta a derekét. Az írónő azonban nem volt elégedett a végeredménnyel, nem tetszett neki az elkészült produkció, különösképpen az animációs részeket bírálta. Bizonyára a Disney ki fogja hagyni, hogy Travers rosszallását fejezte ki, inkább viccesen próbálja majd bemutatni a stúdiófőnök és az írónő kapcsolatát.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr664375467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása