Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sudeikis és Aniston a We're the Millersben

2012.04.10. 10:35 koimbra Szólj hozzá!

Többek között Will Arnett és Steve Buscemi is megfordult a We're the Millers vígjáték környékén, majd úgy tűnt, hogy Jason Batemannel csak össze tudják hozni a filmet. A színész azonban csak lelépett, helyére Jason Sudeikis került, mellé megszerezték Jennifer Anistont.  Ők a Förtelmes főnökben (Horrible Bosses) játszhattak együtt. Vajon így már megvalósul a projekt?

A rendezői poszton Rawson Marshall Thurber, A kidobós (Dodgeball) rendezője tevékenykedhet. Sudeikis egy drogdílert formálhat meg, aki még egy utolsó nagy dobásra készül, mielőtt kiszállni az üzletből. Mexikóból több, mint 600 kiló mariskát szeretne átcsempészni az Államokba, amit úgy old meg, hogy összehoz néhány embert, akiket saját családjának ad ki és velük oldja meg a feladatot. Aniston egy örömlányt alakít, ő lesz az ál-feleség.

Címkék: miújság we the millers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr744375013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása