Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szeptemberben indul a Suspiria remake forgatása

2012.04.10. 22:02 koimbra 2 komment

Dario Argento munkásságának egyik ékköve a Suspiria, amely mind a mai napig nagy népszerűségnek örvend. A remake jó négy éve be van tervezve, David Gordon Green, a Király! (Your Highness) és az Ananász expressz (Pineapple Express) rendezője vette kezébe a gyeplőt. Még Argento áldását is elnyerte, az olasz filmes ugyanis úgy véli, hogy 77-es munkája mestermű és a remake nem tudja beárnyékolni művét.

A forgatókönyvet Green Chris Geberttel közösen írta, a rendező elmondása szerint hűek maradtak az eredeti produkció szellemiségéhez, de egy-két dolgon azonban változtattak, modernizáltak. Jelen állás szerint szeptemberben hozzá is láthatnak a forgatáshoz, a következő lépés, hogy megleljék a megfelelő színésznőt a főszerepre.

A történet szerint egy fiatal amerikai lány, Suzie megérkezik egy európai elit iskolába. Nem sokkal később egyik osztálytársa elhalálozik, Suzie később egyre érdekesebb, furcsa és bizarr dolgokra lesz figyelmes, majd rádöbben, hogy az intézmény egyáltalán nem az, aminek kívülről látszik.

Címkék: remake miújság suspiria

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr144381877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fatal Error! System Halted! 2012.04.11. 10:19:41

Azta micsoda eredetiség.
A jenkik szemében Nyugat-Európa = London, Párizs, Róma, Kelet pedig valami misztikus és megfoghatatlan izé, amit mindig a szép tájakkal és a lerohadt balkáni városokkal azonosítanak.

2012.08.20. 21:58:23

alig várom,iszonyatosan jó a története,remélem a másik két részt is felújítják,mert azok botrányosak.
süti beállítások módosítása