Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Szikla szörnyekkel veszi fel a harcot

2012.04.13. 16:34 koimbra 2 komment

Két évvel ezelőtt jelentették be, hogy Ashley Wood és T.P. Louise képregényéből film lesz. A tervezetet a Men in Blackhez hasonlították, csak éppen itt nem űrlényekre felügyel egy titkos szervezet, hanem szörnyekre. Sok konkrétumot nem tettek közzé az eltelt hónapok alatt, ma viszont kiderült, hogy Dwayne Johnsont teszik meg főszereplőnek. Az már más lapra tartozik, hogy a Szikla mikor fog ráérni, hiszen igencsak elfoglalt, de remélhetőleg talál elég időt arra, hogy szétrúgja néhány lénynek a valagát.

A középpontban egy hipermegaszuper társaság áll, a Shepherd csapat a Föld első és utolsó védelmi vonala a különféle mitológiai teremtényekkel szemben. Ők tartják kordában a különféle vérszomjas és hegyomlás méretű lényeket és védelmezik az emberiséget.

A forgatókönyvre Cory Goodman és Jeremy Lott állt rá, a duó végzett már hasonló melót, A papot (Priest) vették kezelésbe, ami nem túl jó hír. Bár azt talán Scott Stewart számlájára lehet írni.

Címkék: miújság képregényből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr554410820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.13. 16:49:53

"A papot (Priest) vették kezelésbe, ami nem túl jó hír."

és akkor finoman fogalmaztál...

pongi30 2012.04.14. 14:03:50

A pap! Ennyi elég is! Nem sok jót várhatunk akkor ettől a Dwayne Johnsonos sci-fi-től!
süti beállítások módosítása