Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tommy Wirkola rendezheti az Afterburn sci-fit

2012.04.17. 10:59 koimbra Szólj hozzá!

Négy éve jelentették be, hogy Tobey Maguire főszereplésével elkészül az Afterburn képregény mozis verziója. 2010-ben Maguire Gerard Butlernek adta át a stafétabotot, a rendezői székbe Antoine Fuqua huppant bele. A forgatás csak nem indult be, pedig Christian Gudegast, a Túl minden (A Man Apart) írója letette az asztalra a forgatókönyv kipofozott változatát. A stúdió annyira nem volt megelégedve a munkájával, felhívták Tommy Wirkolát, hogy vegye kezelésbe a szkriptet és egyúttal bevállalhatná a rendezői feladatokat. Wirkola a Náci zombik (Dead Snow) norvég horror-vígjátékkal szerzett hírnevet, majd a Hansel and Gretel: Witch Hunters fantasy-t készíthette el.

A képregény cselekménye egy évvel azután játszódik, hogy egy napkitörés miatt a Föld nagy része felégett. Egy kalandozó-kincskereső csapat jó pénzért cserébe bárkinek felkutat régi, értékes holmikat, a kutatás közben mutánsokkal, kalózokkal és más kincsvadászokkal is összeakasztják bajszukat.

Címkék: miújság afterburn képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr494456429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása