Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

James Cameron az Avatar folytatások után csinálja meg a Battle Angelt

2012.04.18. 21:20 koimbra 2 komment

Oké, rendben, James Cameron az Avatar folytatásaival van elfoglalva, de mikor lesz már már valami végre a régóta beígért Battle Angelből? A rendező évek óta tervezgeti a sci-fit és már úgy volt, hogy a na'vi-s kaland előtt megcsinálja, de máshogy alakult. 2010-ben azt hallhattuk, hogy 2011 végére talán elkészül a film, de Cameron nem vágott bele. Az MTV is arról kérdezte a direktort, hogy egyáltalán van-e remény arra, hogy valaha megvalósul a produkció és gondolkodik-e még rajta.

"Egy igazán remek, ütős történettel bír a Battle Angel. Azonban úgy gondolom, hogy az Avatar franchise-zal jobban el tudom érni, hogy egy szórakoztató közegbe helyezve a közönség átértékelje a természettel való kapcsolatát. Szerintem ezzel sokkal többet tudok tenni a jó ügy érdekében, mint a Battle Angel-lel."

Azt is megemlítette, hogy nem fogja elfelejteni a projektet. "Csak a kihűlt testem dermedt ujjai közül tudnák kitépni a tervezetet. Ugyanakkor nem akarom, hogy velem együtt szálljon sírba." - tette hozzá Cameron, aki talán belátja, hogy mégsem tudja leforgatni a filmet és rendezői széket lepasszolja másnak.

A film Yukito Kishiro mangasorozatán fog alapulni, a történet egy amnéziás kiborgról szól, amit megjavít egy tudós, ám emlékei így is hiányosak maradnak, de legalább ismerője a harcművészeknek, ami elég jól jön, mikor megpróbál utánajárni mi történt a múltjában.

Címkék: miújság battle angel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr784459767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.04.20. 07:59:59

A kiborgok iránti vonzalma érthető a Terminátor után, de én spec. nem tartom bajnak, hogy humánusabb gondolatai is vannak...
süti beállítások módosítása