Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Magic Mike előzetes - Tatum és McConaughey vetkőzik

2012.04.19. 11:03 koimbra Szólj hozzá!

Pénz, jó csajok, szórakozás - ez lehetne a mottója a sztriptízt űző fickóknak. Bizonyára minden hölgy örülne, ha Channing Tatum kopogtatna az ajtaján, majd ledobna magáról a ruháit.

Tatum régebben chippandale-ként dolgozott, tud egy-két dolgot a szakmáról, úgy gondolta, hogy lehetne erről egy filmet készíteni. Szólt Steven Soderberghnek, akivel együtt dolgozott a Haywire-ben, a rendező pedig boldogan bevállalta a filmet. Soderbergh egy interjúban azt mondta, hogy ez volt a legjobb ötlet, amit az elmúlt időszakban előadtak neki. A forgatókönyvet Reid Carolin vetette papírra, aki A sereg nem enged (Stop-Loss) szkriptjét írta (Tatum volt a főszereplő).

Mit kell tenni ezután? Olyan embereket kell megnyerni, akik szeretnek vetkőzni. Matthew McConaughey az elsők között szerződött le a produkcióra, majd Alex Pettyfer is a fedélzetre lépett. A történet szerint Tatum karaktere felkarol egy fiatal tehetséget és megtanítja neki a szükséges dolgokat, hogy sokra vigye a sztriptíz világában. Ugyanakkor az előzetes azt mutatja, hogy inkább Tatum és Cody Horn romantikázására, kapcsolatára fókuszálnak.

Az előzetes 18 éven aluliaknak nem ajánlott, mivel a Korhatár Bizottság még nem sorolta be.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes magic mike

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr704460696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása