Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Virgina előzetes - Végre bemutatják a Milk írójának filmjét

2012.04.19. 11:29 koimbra 4 komment

Dustin Lance Black inkább íróként ért el sikereket, ő körmölte le a J. Edgart, a Milkért Oscar díjat kapott. Rendezőként nem túlzottan ismert, a Virginia filmjének bemutatására éveket kellett várni. 2009-ben forgatta a produkciót, majd 2010-ben Torontóban a nemzetközi filmfesztiválon leadták, ezt követően csend honolt a film körül. Talán azért, mert a kritikák alaposan lehúzták, azóta Black újravágta filmjét.  Idén végre mozikba küldik, legalábbis erre lehet következtetni, hogy közzétették a dráma előzetesét.

Jennifer Connelly egy mentálisan instabil nőt alakít, aki már jó ideje viszonyt folytat az Ed Harris által megformált seriffel. A nő fia (Harrison Gilbertson)  minden követ megmozgat, hogy kiderítse ki lehetett az apja, eközben közelebb kerül Emma Roberts karakteréhez, aki történetesen a seriff lánya.

Az előzetes megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott, a Korhatár Bizottság még nem sorolta be egy kategóriába se.

 

Címkék: trailer drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr414460738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabbor 2012.04.19. 12:33:50

Ez a Korhatár Bizottság dolog micsoda? Ki kell írni, vagy mi van?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.04.19. 12:44:23

@gabbor: Bevezettek egy új szabályt, hogy már minden előzetest úgy kellene közzétenni, ha benne van a korhatármegjelölés. Ha meg nincs, akkor elviekben ki kell írni, hogy milyen korhatár alatt ajánlott, de ugye a franc se tudja, hogy végül milyen besorolást kap, ezért inkább minden esetben a 18-ast teszem ki.

Elanor_ 2012.04.19. 18:35:09

nagyon profi vagy :)

vrango 2012.04.20. 07:55:23

Ez a film jónak tűnik - Jennifey Connelynek jól áll a szerep, Ed Harris szintén profi, és úgy látom, még a humort sem fogja nélkülözni:)
Várós!
süti beállítások módosítása