Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pár kép a The Paperboyból

2012.04.22. 17:47 koimbra 2 komment

Lee Daniels rendezésében érkezik Pete Dexter regényének, a The Paperboynak a filmes verziója. Matthew McConaughey egy újságírót formál meg a 60-as években játszódó drámában, aki hazatér szülővárosába. A Zac Efron által játszott testvérével együtt vizsgálódni kezd egy számára eléggé gyanús esetben, amelyben John Cusack karakterét bűnösnek találják és halálra ítélik a helyi seriff meggyilkolása ügyben. Nicole Kidman lesz az elítélt szerelme, ő hívja fel az újságíró figyelmét a perre és később Efren beleszeret.


 

Címkék: képben könyvből film paperboy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr414466774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2012.04.23. 16:25:18

pont a napokban jutott eszembe, h McConaughey meg az elejen nem pojaca volt, hanem dramai szinesznek indult a Ha olni kell-ben, es kene neki megint egy hasonlo szerep :)

vrango 2012.04.24. 07:47:55

@Elanor_: Ja, a Lincoln Lawyerben is egészen kiváló volt; én ebben a filmben látok egy kis fantáziát, bár a high school-os gyerek alapból nem szimpi...
Mondjuk, Nicole Kidman durván néz ki:)
Végre őt is negatív szerepben láthatjuk, meg John Cusack-ot?!
süti beállítások módosítása