Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Hófehér és a vadász folytatását

2012.04.28. 12:04 koimbra 4 komment

Az Universal nagyon bízik a Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) sikerében és máris a folytatáson töri a fejét. Szóltak David Koepp-nek, a Pókember és a Jurassic Park írójának, hogy lásson hozzá a második rész forgatókönyvéhez. A fejesek azt remélik, hogy minél hamarabb a mozikba tudják küldeni az akció-fantasy következő felvonását, amelyet szintén Rupert Sanders rendezhetne.

A történetről nem árultak el semmit, de korábban úgy hírlett, hogy ezúttal Chris Hemsworth karakterére, a vadászra fókuszálna a sztori. Viszont Hemsworth eléggé elfoglalt, hiszen hónapokon belül indul a Thor forgatása, de ezt követően úgy-ahogy ráér, csak a Bosszúállók 2 szerepel még előjegyzésében.

Az első részhez négy holland karakter posztert találtok alább és a soundtrackről is meghallgathattok egy számot

 

 

Címkék: poszter hófehérke snow white and the huntsman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34477855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.04.28. 13:13:29

A vadász karaktere szerintem elfogja vinni a filmet. Igazából szerintem nem lesz ez akkora siker,de egy folytatáshoz biztosan elég lesz.

Dr. Fred Edison 2012.04.28. 23:01:30

Ha olyan jó lesz a film mint a poszterek, akkor jó lesz. :-) Charlize kegyetlen, Kristen a 2. képen hot, Hemsworth meg a törpökkel zúz :-)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.04.29. 08:14:19

Remélem, a második részben feltámad a Királynő, és kitekeri a nyakát a kis tvájlájtos békának! :DDD

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.29. 08:39:09

dáhát még az elsőt se mutatták be nem??
honnan tudják, hogy nem lesz bukta?
süti beállítások módosítása