Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kurtzman és Orci kiveszi a részét A múmia és a Van Helsing rebootból

2012.05.01. 19:27 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal bejelentette, hogy két éves úgynevezett first look deal (azaz a stúdió teheti rá a mancsát bármire, amit elkészítenek, ha nem kell nekik átvihetik máshova) szerződést kötött a KO/Paper produkciós céggel, amely Alex Kurtzman és Robert Orci tulajdona.

A duó a stúdió berkein belül Sean Daniel producerrel és Jon Spaihts íróval közösen. dolgozza ki A múmia reboot részleteit. Az Universal a Hugh Jackman-es bukta ad még egy esélyt Van Helsingnek, Kurtzmanék lesznek a producerei az új változatnak, Tom Cruise régóta a fedélzeten van.

A közleményben természetesen megemlítették és kiemelték a páros eddigi sikereit, a Mission Impossible közel 400 millió dollárt kasszírozott, a Transformers első két rész 1,5 milliárd dolcsit hozott a mozikban és sikerült új életet lehelniük a Star Trek franchise-ba is. Részt vettek az Alias sorozat létrejöttében, nekik köszönhető a Fringe széria és a Hawaii Five-O is.

Címkék: reboot miújság van helsing

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr454482811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása