Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Star Trek 2 spoilerek

2012.05.01. 12:14 koimbra 4 komment

J.J. Abrams éppen a Star Trek folytatásával van elfoglalva, a film 2013 május 17-én kerül az amerikai mozikba. A rendező-producer szeret titkolózni, szépen lassan, apránként osztja meg az újabb és újabb érdekességeket. A Star Trek következő részével kapcsolatosan is cáfolt néhány híresztelést és nem meglepő módon kiderült, hogy egyik-másik információ csak félrevezetés volt. A TrekMovie oldal forrásaira hivatkozva közzétett néhány spoilert, szóval csak óvatosan. Én szóltam. A Paramount válaszára hiába is számítunk, mivel a stúdió csak kevés esetben reagál a pletykákra.

 

 

1:) Korábban arról volt szó, hogy a régebbi Star Trek filmekből senki nem fog felbukkanni a produkcióban, még Leonard Nimoy se, aki a rebootban (előzményfilmben) benne volt, aminek a végén elment segíteni a Nero bosszúját túlélt vulkániaknak. Ám Nimoy mégis visszatér, már felvették jeleneteit. A színész így elmondhatja magáról, hogy rekordot állított fel, hiszen nyolc Star Trek filmben játszhatott, az eddigi "csúcsot" ő és William Shatner tartotta.

2:) Erősen tagadták, hogy a franchise legismertebb gonosza, Khan benne lesz a folytatásban. Azonban Benedict Cumberbatch nem mást fog megtestesíteni, mint Khan Noonien Singh-et, a TrekMovie felhívja a figyelmet, hogy ez egyáltalán nem pletyka, nyugodtan vehetjük készpénznek. Hozzáteszik, hogy nem a Space Speed történetet mesélik el újra, hanem egy teljesen más sztorit fognak tálalni. A készítők szeme előtt a Batman franchise lebeg (úgy ahogy mindenkinek, aki belevág egy rebootba) és A sötét lovagban Joker nagy sikerrel tért vissza.

3:) Jönnek a klingonok. A 2009-ben is benne lettek volna, miután Nero és csapata elpusztította az USS Kelvin elfogott néhányat, de ezt a jelenetet kivágták a végső változatból (DVD-n viszont rajta volt). A jövőre érkező új részben viszont nem csak mellékszereplők lesznek és nem végzik oly könnyen a vágószoba padlóján.

Címkék: spoiler star trek sequel star trek 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr134482097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2012.05.01. 14:12:14

Noel Clarke (ő is játszik a filmben) jön majd órát tartani májusban a drámasuliba, ahova járok, majd lehet megkérdezem bár dologról a filmmel kapcsolatban. (Talán többet lesz hajlandó elárulni, mint januárban. :) )

Amúgy várom már nagyon. Benedict Cumberbatch nagyon jól tolja a Sherlock sorozatban, kíváncsi vagyok, egy hollywoodi szuperprodukcióban hogy állja meg a helyét.

Globetrotter2014 2012.05.01. 17:08:54

Khan legismertebb? Ez valami vicc?

Nekem annyira nem jött be az új film, de mondjuk nagy abjom sem volt vele, csak a romulanokat xaszták el teljesen.

Persze más egy 90 es (pláne 60as) évek sorozata, és más egy mai mozifilm, de szerinmtem ez nem egy jól sikerüólt reboot...

mindanee 2012.05.01. 18:45:22

@ZF2: ez egy nagyon is jól sikerült reboot

:D

Dean6 2012.05.01. 18:49:04

Nekem ez az egész Star Trek világ nem jön be,nem is tudom miért...egyszerűen nem tartom érdekesnek. A Reboot viszont tetszett, tényleg jól össze volt rakva.
süti beállítások módosítása