Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

End of Watch előzetes

2012.05.03. 20:45 koimbra 1 komment

David Ayer forgatókönyvíróként kezdte, dolgozott az U-571, a Halálos iramban (Fast & Furious) és a Kiképzés (Training Day) történetén, majd rendezőként is bemutatkozott. Először a Nehéz idők (Harsh Times) filmet dirigálhatta le, ezt Az utca királyai (Street King) követte. Idén az End of Watch akció-thrillerrel jelentkezik, elvileg ő készítheti el a Kommandó (Commando) remake-jét, bár valószínű, hogy először megvárják, hogy miképp teljesít a kasszáknál a Jake Gyllanhaal és Michael Pena főszereplésével készült alkotás. Bár a bemutatóra várhatunk, ugyanis szeptemberben érkezik a mozikba.

Ayer afféle found footage stílusban készítette el művét, a történéseket a rendőrök, járókelők és gengszterek HD kameráin keresztül követhetjük nyomon. Gyllenhaal és Pena egy járőrpárost alakít, akik elég kemény környéken dolgoznak, minden egyes nap kockáztatják az életüket és nem hátrálnak meg. Ennek leginkább családjuk issza meg a levét.

 

 

Címkék: trailer thrillerelőzetes end of watch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr334487086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.05.03. 21:02:37

Hangulatos trailer,olyan, mint a cops című sorozat,csak moziban :)
süti beállítások módosítása