Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arjun előzetes - Az első indiai animáció Disney logóval

2012.05.05. 12:34 koimbra 5 komment

A Disney-nél van a Pixar. Megvette a Marvelt. Nemrég India egyik legnagyobb médiavállalatát, az UTV-t vásárolta meg. A cég első Disney logó alatt bemutatott animációs filmje az Arjun: The Warrior Prince lesz, amelyhez kijött az előzetes. A mű az ország egyik legismertebb és legnagyobb harcosáról szól, az elején még nyolc éves kölyökként lép színre, majd láthatjuk, hogy miképp válik India dicső bajnokává.

Hozzá kell tenni, hogy az alkotás már négy éve készül, jóval azelőtt láttak hozzá, hogy a hollywoodi stúdió színre lépett volna. Talán ezért is nem tudott már beleszólni a munkálatokba és a minőségbe, a trailer alapján látszik is, hogy nem a megszokott Disney minőséget fogjuk látni (már ha eljut hozzánk).

Címkék: trailer animációelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr324489977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.05.06. 21:38:50

Nincs semmi baj sem az animációval, csak ne indiaiul adják

vrango 2012.05.07. 07:45:23

@Shyllard: Szerintem is tök jó!
Nekem vastagon hozta a Pocahontas-feelinget (talán, mert abban is "indian" volt a főszereplő?:D)!

vrango 2012.05.07. 07:47:44

Azért annyi megjegyzést hozzáfűznák a projekthez, hogy egy India méretű országban nyilván lehetne találni olyan kreatív rajzfilmeseket, akik egyedi, "hazai" stílusban tudnák elkészíteni a nemzeti hőseik kalandjait feldolgozó, epikus műveket...
(vö. Honfoglalás és Franco Neró, mint Árpád apánk)

vrango 2012.05.07. 07:49:58

És még mielőtt valaki kijavítana, hogy a Disney csak a nevét adta az Arjunhoz, elárulom, hogy én valami "Magyar népmesék"-szerű egyediségre gondoltam - ez a rajzfilm ugyanis teljesen nyugati (avagy globális) stílusú...

syamika 2012.05.28. 05:54:42

Az indiaiaktól elvártam volna, ha már ők készítik, hogy az eredeti sztorit adják elő? Hol van Krisna, Arjuna legjobb barátja és szekérhajtója? Ez az a történet, amit minden indiai ismer, nem hiszem, hogy ők elégedettek lesznek vele. Meg Arjuna nem is élő halat lő le, na mindegy. Akit érdekel a történet, olvassa el a Mahabharatot.
süti beállítások módosítása