Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

James Cameron csak az Avatarral foglalkozik, lesz negyedik rész

2012.05.06. 19:33 koimbra 5 komment

A New York Times oldalain jelent meg egy interjú James Cameronnal, aki elmondta, hogy az elmúlt 16 év alatt nyolcszor merült le a mélységbe és ez idő alatt csupán két filmet készített. Tavaly fogta magát és a produkciós cégének fejlesztői osztályát úgy ahogy van megszüntette. Elmondása szerint nem igazán foglalkoztatja, hogy az Avataron kívül más filmekkel törődjön. Megcsinálja a második és harmadik felvonást és esetleg a negyedikbe is belevág. Még a producerként sem fogja kivenni a részét más alkotásokból, az Avataron kívül más filmek forgatókönyvei sem érdeklik. Úgy gondolja, hogy ezzel mindent el tud mondani, amit el akar és fel tudja hívni az emberek figyelmét a környezet védelemre, ráadásul mindezt szórakoztató módon tudja tálalni. Ugyanakkor dokumentumfilmeket továbbra is készíteni fog, 10 év alatt 5 hasonló műből vette ki a részét és szeretné több hasonló produkciót letenni az asztalra. A Mariana-árokba való lemerülését bemutató dokumentumfilm jövő év elején kerül a mozikba.

Szóval ha esetleg arra vártatok volna, hogy megcsinálja a Két tűz között második részét, akkor lemondhattok róla. Producerként Az őrület hegyei, a Kleopátra 3D, a Cirque du Soleil 3D és A fantasztikus utazás remake útját egyengette volna, de ezek szerint kihátrált mindegyik tervezet mögül. A Battle Angellel kapcsolatosan pedig legutóbb azt nyilatkozta, hogy nem mondott le még róla, de az Avatarral több emberhez tud szólni, jobban fel tudja hívni  a környezeti problémákra a na'vikkal a figyelmet.

Címkék: avatar miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr684491953

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Cameron negyedik Avatart akar 2012.05.07. 10:54:01

James Cameron a New York Times-nak adott interjújában elmondta: nem igazán foglalkoztatja, hogy az Avataron kívül más filmekkel törődjön. Megcsinálja a második és harmadik részt, sőt, talán a negyedikbe is belevág.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2012.05.06. 19:56:05

és a navikkal már biztosan újabb milliárdokat fog keresni.

szkristof92 2012.05.06. 21:15:32

Cameron az elmúlt években annyi mindent nyilatkozott össze-vissza, hogy most már semmit se veszek tőle készpénznek.

Shyllard 2012.05.06. 21:33:52

Ha ezúttal lesz sztori is és vissza vesz kicsit az arcából nem lehet gond. De tényleg mindig nyilatkozgat, már nem igen lehet neki sem hitelt adni minden szavára.

vrango 2012.05.07. 07:35:27

Ekkora életművel a háta mögött már nyugodtan nyugdíjba is mehetne... de én mondjuk az Avatar 2-re még kíváncsi vagyok:)

Az arcoskodásról meg annyit, hogy szerintem a környezetvédelem eszméjét nem egy kék idegenekkel teli akció sci-fivel, meg egy olyan dokumentumfilmmel kellene hirdetni, ahol egy szál maga merül le egy élettelen, víz alatti szakadékba...

De Cameron munkásságát, úttörő szándékait továbbra is elismerem és tisztelem, csak ez a "világ ura"-poén egyszer elment, de hosszú távon irritáló...

L'Angelus 2012.05.09. 18:40:28

Lucas-imitátor! UGyanúgy egy alkotása tobzódásából és reklámjaiból akarja idős korát végiglibicolni.
süti beállítások módosítása