Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bean a Devil's Peak thrillerben

2012.05.08. 22:13 koimbra Szólj hozzá!

Sean Bean előszeretettel választ olyan karaktert, aki nem éli meg a film végét. Ám ezúttal szinte biztosra vehető, hogy a The End feliratnál nem lesz hallott. Az angol színész leszerződött a Devil's Peak adaptációra, amely Deon Meyer regénytrilógiájának első része alapján készül.

Bean alakítja az alkoholista Benny Griessel nyomozót, természetesen felettébb nehéz ügyet sóznak a nyakába. Cape Townban valaki sorra végzi ki a rettenthetetlen bűnözőket, kegyetlen gyilkosokat, gyerekmolesztálókat. A média a történéseken csámcsog, a politikusok eredményeket akarnak, a holttestek száma emelkedik, Griessel pedig ravasz csapdán töri a fejét. Ám e közben gyakran a pohár fenekére néz, megpróbálja megoldani az otthoni problémákat, ráadásképp nem csak a másnaposság, hanem még egy drogkartell terjeszkedése miatt is fájhat a feje.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr284497196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása