Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gyűlnek a szereplők a Maleficentbe

2012.05.08. 11:27 koimbra Szólj hozzá!

Szépen lassan beindulnak a Maleficent körüli munkálatok. A fantasy Csipkerózsika történetét eleveníti fel, ám ezúttal a gonosz boszorkány szemszögéből követhetjük a cselekményt. Angelina Jolie gyakorlatilag a kezdetek óta a fedélzeten van, a színésznő játszhatja a főszerepet, Elle Fanning pedig Aurorát, azaz Csipkerózsikát keltheti életre.

A Disney újabb színészeket nyert meg a projektre: Kenneth Cranham, Lesley Manville, Miranda Richardson, Sam Riley és Imelda Staunton szerződött le a filmre. Cranham lesz az emberek királya, aki ki nem állhatja a tündéreket és fondorlatos, rafinált terveivel folyamatosan bosszúságot okoz nekik. Manville és Staunton egy-egy tündért alakítanak, ők Aurora hercegnőre vigyáznak. Richardson bújhat Ulla királynő bőrébe, rokonságban áll Maleficenttel, konkrétan a nagynénje. Riley játszhatja Diavalt, Maleficent segédjét, aki képes hollóvá átalakulni.

A filmet 2014 március 14-én mutatják be.

Címkék: miújság fantasyhír maleficent

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr384495826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása