Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Javier Bardem öccsének a regénye a vásznakra költözik

2012.05.09. 15:39 koimbra Szólj hozzá!

Megfilmesítik Carlos Bardem regényét, az Alacrán Enamorado-t, az író bátyja, az Oscar-díjas Javier Bardem is játszani fog benne, bár csak egy mellékkaraktert fog megformálni. Santiago Zannou spanyol-afrikai rendező vezényelheti le az alkotást, amelynek forgatókönyvet Carlos írja. Zannou azért kedvelte meg Bardem könyvét, mert csodálatosan fogalmazza meg, hogy a szeretet és a bizalom miképp képes arra, hogy letérítsen minket az önpusztítás útjáról.

Egy fiatal neonáci, Julián a könyv főszereplője, a benne fortyogó dühöt egy közeli boksz edzőteremben vezeti le egy korábbi lecsúszott bajnok segítségével, aki a szorító helyett már csak az alkohollal küzd. Julián megtanulja hogyan kell szabályok szerint harcolni, majd megismerkedik Alyssával, a fiatal bevándorlólánnyal, hamarosan egymásba szeretnek. A Rómeó és Júliához hasonlított filmben Alex Gonzalez vállalta be Julian szerepét, Judith Diakhate domboríthat Alyssaként.

Címkék: miújság regényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr754498512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása