Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McAdams az About Time-ban

2012.05.11. 13:03 koimbra 2 komment

Az About Time sci-fi romantikus vígjátékban eredetileg Zooey Deschanel szívét próbálta volna elnyerni a főhős, ám a hatalmas szemekkel a világra csodálkozó színésznő valamiért mégsem tudta elvállalni a filmet. Helyére Rachel McAdams érkezett, aki idén a Fogadom (The Vow) alkotással vonzotta be az embereket a mozikba. Jövő hónapban kezdődik a forgatás.

Richard Curtis tartja kezében a gyeplőt, az angol úriember utoljára három évvel jelentkezett filmmel, akkor A rockhajót (The Boat That Rocked) prezentálta. Domhnall Gleeson (Brendan Gleeson fia) egy olyan család tagját játssza, akik képesek az időutazásra. A srác arra használja képességét, hogy egyes helyzeteket jobbá tegyen. Bill Nighy, Tom Hollander, Margot Robbie, Lydie Wilson és Vanessa Kirby erősítik a szereplőgárdát. 


Címkék: miújság about time

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr164502290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SittingDuck 2012.05.11. 15:36:29

Az időutazó felesége után még egy időutazós rom/dráma Rachel McAdams-től? A végén még beskatulyázzák :D

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.05.11. 17:53:53

Bírom ezt a csajt, örülök, hogy megkapta a főszerepet.
süti beállítások módosítása