Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Russell otthagyta a Django-t, jön a Fertőzés 2, Frears Mercury életrajzi filmje

2012.05.12. 19:50 koimbra 3 komment

Úgy hírlik, hogy az Anchorman 2 előzetesét a Diktátor előtt fogják leadni. E szerint már tuti, hogy összejön a második rész.

Mégsem lesz benne a Django Unchainedben Sacha Baron Cohen és Kurt Russell. Cohen új filmjének kampánya miatt nem rá, Russell pedig állítólag nem érezte eléggé westernesnek a produkciót.

Brendan Fraser, Kiefer Sutherland, Sarah Jessica Parker és Eva Longoria került be a Married and Cheating romantikus vígjáték stábjába. A téma: a hűtlenség. Három párt állítanak a középpontba és egy hétvége történéseit mutatják be.

Kiderült, hogy Luke Evans a Fast Sixben egy profi csapat vezetője lesz, akiket ugyanazzal a feladattal bíznak meg, mint Vin Dieseléket.

A Warner második részt szeretne a Fertőzésből, Scott Z. Burns, az első felvonás írója producerként veszi ki részét a munkálatokból. Arról nem tudni, hogy Steven Soderbergh visszatér-e.

Hayley Atwell és Imogen Poots is benne lenne az All is By My Side filmben, de a Jimi Hendrix hagyatékát kezelőt alapítvánnyal nem sikerült még megállapodni. És mivel Hendrix zene nélkül csak elég nehezen valósulhat meg a film könnyen lehet, hogy mégsem lesz a produkcióból semmi.

Luke Wilson, Zachary Quinto és Topher Grace erősítik a The Invitation thrillert. Wilson karakterét exneje meghívja vacsorára, de hamarosan kiderül, hogy az asszonyt megszállta valami és új barátival valamiféle szörnyű dologra készülnek.

Stephen Frears-t szeretnék látni a Freddie Mercury életrajzi film rendezői székében.

Hayley Atwell-t kérték fel a 10 Thing I Hate About Life főszerepére, amely a 10 dolgot, amit utálok benned folytatása lesz. A rendezői teendőket Gil Junger látja el.

James Watkins A Loch Ness-i szörnyről ír forgatókönyvet.

Jean-Luc Godard hozzálátott a Goodbye to Language 3D forgatásához, a konkrét sztori nem ismert.

Cameron Diaz és Benicio Del Toro szerződött le az Agent: Century 21 akció-vígjátékra, amelyet Adam Hashemi fog rendezni. Diaz karakterét véletlenül elrabolják, majd belekeveredik egy mexikói kartellek közötti háborúba. Megérzéseire és szerencséjére hagyatkozva próbál túljárni a gengszterek, terroristák és az FBI eszén, hogy haza tudjon jutni gyerekeihez.

Brett Ratner után Shawn Levy próbálkozhat megvalósítani a 39 Clues-t.

Jaume Collet-Serra rendezi a Non Stop akciófilmet, Liam Neeson a fedélzeten van. Az Ismeretlen férfi után ismét együtt dolgozhatnak.

Logan Marshall Green aláírt a Lonely Hunterre, aki Tennesse Williams-t testesítheti meg. A történet Carson McCullers színdarabíróról fog szólni.

Guillermo Del Toro és Mark Gustafson közösen rendezik a Pinokkiót.

Afonso Poyart brazil rendezőre  fogja ledirigálni a Solace-t, Anthony Hopkins alakítja a főszereplőt.

Hivatalosan is bejelentették, hogy Robert De Niro lesz a Last Vegas egyik főszereplője.

Sam Claflin szerepet kapott a The Quiet Ones horrorban.

Michelle Monaghan játszani fog a The Coupban, ahol Owen Wilson feleségét alakíthatja.

Nick Swardson és Cheri Oteri is poénkodni fog a Nagyfiúk folytatásában.

Az MGM filmet készít Ray Bradbury From the Dust Returned antológiájából.

Képek a Silent Night remake-ből

Két jelenet a The Samaritanből

 

Prometheus poszter

 

Két jelenet a Várandósokból

 

Jelenet a Hófehér és a vadászból

 

Crazy Eyes előzetes, főszerepben Lukas Haas

 

Safety Not Guaranteed featurette

 

Expendables 2 poszter

 

Killer Joe poszter

 

Poén: A The Raid előzetese stop-motionnel bemutatva

Men in Black 3 featurette

 

 

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr244504488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.05.13. 18:14:54

A Mercury-film főszereplője még mindig Sacha Baron Cohen? Elég sok idő telt el a bejelentése óta, nagy Queen rajongó vagyok és sztem jó választás ő a szerepre, eléggé hasonló a fizimiskája Mercury-éhez.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.05.13. 18:48:22

@Shyllard: Elvileg ő lesz, de a forgatás kezdetéig még bármi változhat.

Atkakukac1989 2012.05.13. 19:16:44

A Fertőzés 2-t miért kell erőltetni. Az ilyen sztorinak mindig egy vége van. Az elsőt nagyon szerettem, nem kéne megcsúfolni egy felesleges folytatással.
süti beállítások módosítása