Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bloom a jó doktor

2012.05.15. 11:15 koimbra Szólj hozzá!

Orlando Bloom szép esélyekkel indult a sztárság felé vezető ösvényen, sokan álmodoznak róla, hogy egy Gyűrűk ura - Trója - Karib-tenger kalózai kombót tudjanak a hátuk mögött. Ám Bloom nem tudott élni a lehetőséggel és nem tudott megvetni a lábát a nagyok között, de nem is tűnt el a süllyesztőben.

Idén a The Good Doctor indie drámában játssza a főszerepet. Martin Blake (Bloom) egy ambiciózus, lelkes de kissé félénk doki, aki nagy igyekezettel próbálja lenyűgözni kollégáit és feletteseit. Mikor egy fiatal lányt, Diane (Riley Keough) veseelégtelenséggel kerül hozzá, Blake némileg változtat a kezelési szokásokon, hogy minél több időt tölthessen páciensével.

Lance Daly, a Fatso gyorsbüféje (The Halo Effect) rendezője vezényelhette le a filmet. Bloom mellett Rob Morrow, Taraji P. Henson, JK Simmons és Michael Pena is feltűnik. Amerikában augusztus 31-én kerül a mozikba.

Az előzetes megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott, mivel a Korhatár Bizottság még nem sorolta be egyetlen kategóriába se.

 

Címkék: trailer poszter drámaelőzetes the good doctor

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr744509575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása