Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Fertőzés írója dolgozza át A majmok bolygója folytatás szkriptjét

2012.05.16. 10:37 koimbra 2 komment

Sokat vesződtek A majmok bolygója: Lázadással (Rise of the Planet of the Apes), de ezúttal megérte, a kritikusok a közönséggel karöltve jól szórakozott Rupert Wyatt alkotásán és ami a stúdiónak a legfontosabb: sikeres lett. Ilyenkor természetesen szóba kerül a folytatás, Wyatt aláfirkantotta a szerződést, Andy Serkis örömmel bevállalta, hogy felölti a mo-cap ruhát és ismét eljátssza Cesart.

A forgatókönyvön Rick Jaffa és Amanda Silver kezdett dolgozni. Azt nem tudni, hogy munkájukkal mennyire elégedett a stúdió, de tény, hogy nemrég Scott Z. Burns a Fertőzés (Contagion) és a Bourne Ultimatum írója vette kezelésbe a történetet.

A konkrét sztori nem ismert, de annyi már biztos, hogy az előző felvonás végének fényében már semmi sem lesz olyan a Földön, mint azelőtt. A majmok arra törekednek, hogy ők legyenek a társadalom új urai.

Címkék: miújság sequel majmok bolygója

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr334516107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2012.05.16. 16:29:39

Az első rész nagyon jó, remélem a folytatás is az lesz.

Doro_ 2012.05.16. 17:40:27

Szerintem is tök jó volt, csak Scott Z. Burns el ne szúrja, mert a Fertőzést elszúrta...
süti beállítások módosítása