Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Isabelle Fuhrman a Suspiria remake főszereplője

2012.05.16. 10:57 koimbra Szólj hozzá!

Már régen nem arról van szó egy remake esetében, hogy felesleges-e vagy sem. Lassan annak is lehet örülni, hogy a készítők nem rontják el teljesen az alapanyagot. David Gordon Green az 1977-ben bemutatott Suspiriának rendezi meg az új változatát. Dario Argento eredeti filmjét a valaha készült legjobb horrorok között tartják számon, az olasz mester pályafutásának egyik kiváló darabjaként emlegetik.

A főszerepre Natalie Portmant szemelték ki, aki hajlandó lett volna leszerződni, de valahol a Fekete hattyú (Black Swan) Oscar jelölése és gyermekének születése között elhagyta a fedélzetet. Helyére a 15 éves Isabelle Fuhrman szerződött le. A fiatal színésznő Az árva (Orphan) horrorban próbálta ránk hozni a frászt, játszott a Salvation Bouldvardban és benne volt az idei év nagy sikerében, Az éhezők viadalában (The Hunger Games), ahol Clove-t formálta meg.

A történet szerint egy fiatal amerikai lány, Suzie megérkezik egy európai elit iskolába. Nem sokkal később egyik osztálytársa elhalálozik, Suzie később egyre érdekesebb, furcsa és bizarr dolgokra lesz figyelmes, majd rádöbben, hogy az intézmény egyáltalán nem az, aminek kívülről látszik.

Címkék: remake miújság suspiria

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr724516142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása