Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Douglas, De Niro és Freeman Las Vegasban vigadozik

2012.05.17. 12:25 koimbra Szólj hozzá!

Mivel Jack Nicholsont nem sikert meggyőzni így Michael Douglast kérték fel a Last Vegas  vígjátékra. Négy nyugdíjas jó barát Las Vegasba kocsikázik, hogy részt vegyen egy legénybúcsún. Ugyanis öreg barátjuk végre talált magának megfelelő nőt, megkérte a fiatal hölgy kezét és hamarosan oltár elé állnak.

Robert De Niro már aláírt, most Morgan Freeman is rábólintott a készítők ajánlatára. Már csak az a kérdés, hogy ki játssza a negyedik öregurat, korábban Christopher Walken neve merült fel, de sajnos nem tudni, hogy vele még egyezkednek vagy zátonyra futottak a tárgyalások.

Jon Turteltaub, A nemzet aranya (National Treasure) rendezője tartja a kezében a gyeplőt. A forgatókönyvet Dan Fogelman írta négy évvel ezelőtt, de csak most kezdtek befűteni a projekt alá

.

Címkék: miújság last vegas

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr824521968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása