Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a The Rome With Love-ból

2012.05.17. 18:19 koimbra 1 komment

Woody Allen következője filmje szokás szerint tömve van ismert arcokkal, de még maga a rendező is játszani fog saját alkotásában. Erre a 2006-os Füles (Scoop) óta nem volt példa. Alec Baldwin, Judy Davis, Roberto Benigni, Penelope Cruz, Ellen Page, Jesse Eisenberg erősítik a produkciót, amelyben természetesen a szereplőknek be nem áll a szája.

A címből könnyedén leszűrhető, hogy a történések Rómában játszódnak, Allen több szálat mozgat. Benigni egy átlagos fickót alakít, aki hirtelen híressé válik, Cruz egy prosti lesz, Eisenberg pedig egy szerelmi háromszögben találja magát. Baldwin játssza az édesapját, Allen és Davis játsszák Allison Pill szüleit.

Címkék: képben ro rome with love

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr914522703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.05.17. 22:38:19

Bár az olaszok állítólag fanyalogtak miatta, hogy a film hamis képet fest Itáliáról, én mégis várom (érdekes, hogy sem a spanyolok, sem a franciák nem nehezteltek Woodyra a Vicky, Christina... vagy a Midnight in Paris miatt...).
süti beállítások módosítása