Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Words előzetes - Cooper más írásával arat sikert

2012.05.17. 20:49 koimbra 2 komment

Bradley Cooper egy írót alakít, aki arra vár, hogy az ihlet bekopogtasson az ajtón. És csak vár és vár...Ismerős? A Csúcshatásban (Limitless) egy kis pirula segítségével lendült át a nehéz időszakon, a The Words-ben pedig más írásával keresi degeszre magát. Jeremy Irons formálja meg a másik szerzőt, aki még fiatal korában vetette papírra regényét. Cooper karaktere kezdetben élvezi, hogy újra a reflektorfényben sütkérezhet, de feltámad a lelkiismerete.

Lee Sternthal és Brian Klugman, a Tron: Örökség (Tron Legacy) írói dolgoztak a forgatókönyvön, sőt ők álltak a kamera mögött a forgatáson. Olivia Wilde és Zoe Saldana erősíti a nő vonalat, John Hannah, Dennis Quaid, Zeljko Ivanek, JK Simmons is felbukkan a thriller-ben. Amerikában szeptember 21-én mutatják be.

 

 

Címkék: trailer thrillerelőzetes the words

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr104523031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.05.18. 12:14:17

Limitlesst nagyon szerettem, ez most méginkább várós, Bradley Cooper jó színész és a trailer is iszonyat jó, kíváncsi vagyok nagyon mi fog ebből kisülni.

Dean6 2012.05.18. 14:53:55

A Limitless hasonlóság tényleg eléggé helytálló. Én is várom,a trailer teljesen bizakodásra ad okot. Várós!
süti beállítások módosítása