Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Proyas az ősi Egyiptomban

2012.05.18. 11:48 koimbra 1 komment

Alex Proyas a Képlet (Knowing) után a Dracula: Year Zero-t próbálta megvalósítani, de a projekt dugába dőlt, majd a Paradise Lost akció-fantasy-t szerette volna összehozni, ami a költségvetésen bukott el. Jelenleg a The Unpleasant of Jonathan Hoag thrillert készíti elő, nem fogja lógatni a lábát, ha végzett a filmmel, ugyanis bevállalta a Gods of Egypt rendezését.

A direktor a Drakulás tervezet íróival, Matt Sazamával és Burk Sharplessszel dolgozik a forgatókönyvön. A cselekményt az ősi Egyiptomba helyezik, ahol egy tolvaj egy istennel szövetkezve kalandozik a piramisok és szfinxek árnyékában. Nincs kitűzve a forgatás kezdete és arról sem esett szó, hogy kit szeretnének megnyerni a főszerepre.

Címkék: miújság fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr504524098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.05.18. 14:54:49

A Dracula és a Paradise Lost is elkészülhetett volna, jól hangzottak.
süti beállítások módosítása