Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Duncan Jones rendezi az Ian Fleming életrajzi filmet

2012.05.19. 11:53 koimbra 2 komment

A világ egyik legismertebb titkosügynöke idén visszatér a vásznakra, James Bond immáron 50 éve szolgálja hűen a királynőt a mozikban. Épp itt lenne az ideje, hogy alkotójáról, Ian Flemingről is film készüljön. Így gondolta ezt a K5 Films produkciós cég, szövetkeztek a K5 Films, PalmStar Media Capital és Liberty Films vállalatokkal, felkeresték Fleming örököseit és sikerült elérniük, hogy az író életéből egy érdekes és mozgalmas művet hozzanak össze.

A törekvésekhez korrekt rendező dukál, Duncan Jones személyében meg is lelték a megfelelő embert a feladatra. A film az 1966-ban kiadott Fleming életrajzi regényen fog alapulni. Senki ne gondolja azt, hogy a szerző élete csak annyiban merült ki, hogy otthon lógatta a lábát és két teafőzés között fantáziavilágába merülve próbálta kigondolni az MI6 aduászának következő nehéz küldetését.

Fiatalabb korában örömlányokkal hancúrozott, szépen össze is szedett egy nemi betegségre valót az egyikről, édesanyja ezért kivette az iskolából. Dolgozott a kémelhárításnál, John Godfrey admirális asszisztense volt, ezt követően a 30AU kommandós különítmény irányítója lett. Részt vett egy CIA-szerű szervezet létrehozásban, több szigorúan titkos akció kivitelezését bízták rá. Ő dolgozta ki az Aranyszem részleteit, amely egy James Bond film címe volt, de ebben az alkotásban lehull a lepel arról, hogy miféle akciót takart a kódnév.

Címkék: miújság könyvből film életrajzihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94525645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.05.19. 12:12:46

nagyon jó hír, remélem el is készül.

kíváncsi vagyok ki fogja alakítani.

vrango 2012.05.19. 22:16:47

Duncan Jones OK, viszont engem az egész James Bond-sztori (Flemmingestül) hidegen hagy... maradhatna Bowie jr. inkább a sci-finél, azzal már bizonyított :)
süti beállítások módosítása