Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képregényfilmes hírek

2012.05.22. 15:28 koimbra 7 komment

A Wolverine folytatásának a forgatása augusztusban veszi kezdetét Ausztráliában - írta Hugh Jackman a twitterén. Remélhetőleg James Mangold rendező nem dobja be utolsó pillanatban a törülközőt.

A Bleeding Cool oldal úgy tudja, hogy Dwayne Johnson éppen a DC fejeseivel tárgyal és ha minden jól megy, akkor ő formálhatja meg Lobo-t. Ezen kívül a honlap azt is közzétette, hogy a Varázslónő karaktere felbukkan a Thor a folytatásában.

Barry Sonnenfeld szintén a DC-vel egyeztet, a rendezőre bíznának egy franchise-t, de azt nem árulták el, hogy mely karaktert vihetné a vásznakra.

Andrew Garfield a Vulture-nak elmondta, hogy már látta a Bosszúállókat, eldobta tőle az agyát és a hétvégén újra elmegy rá. "Joss Whedon egy zseni, a szereposztás pedig hihetetlen. Nagyon, de nagyon irigy voltam a többiekre, fel akartam ugrani a vászonra, hogy velük lehessek. Megőrjít, hogy nem lehetettem benne a filmben, természetesen megértem, hogy miért nem valósulhatott meg a dolog."

A Skullboy oldalon néhány színfalak mögötti képet nézhettek meg a stáblista utáni jelenet előkészítésével kapcsolatosan

 

Egy színfalak mögötti kép a Pókemberből és Dr. Curt Connors videók

 

 

Poén: Bosszúállók - Sötétség serege mash-up

 

Tommy Lee Jones a Collider oldalnak adott interjút, ahol beszél a MIB 3-ról és az Amerika kapitányról

 

Chris Hemsworth interjú, ahol szóba kerül a Thor 2 is, bár túl sokat nem tud még mondani róla

 

 

 

Címkék: pókember lobo képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr924531942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomPowell25 2012.05.22. 16:52:56

Miért van olyan érzésem, hogy Pókember szerepelni fog a következő Bosszúállókban, és a Sonynak meg a Disneynek sikerült megegyeznie?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.05.22. 17:08:00

@TomPowell25: Mikor megkérdeztek a Marvel egyik fejesét, hogy esetleg egyezkednek-e más stúdiókkal, akkor azt mondta mondta, hogy hét évvel ezelőtt még egyáltalán nem állt úgy a helyzet, hogy egyáltalán lesz Bosszúállók filmet. Ki tudja mi lesz hét év múlva:)

Söci 2012.05.22. 17:23:40

@koimbra: Batman és Pókember összefog egy oldalon Joker, a zombik, vagy Cthulhu ellen yeeeeeeeeeeeeeeeee

Batman és Pókember egy filmben

Dean6 2012.05.22. 18:14:12

@TomPowell25: Szerintem ne vegyél rá mérget,még is csak konkurenciák,és úgy meg nem egyeznének bele,hogy 50-50%-ban részesedjenek a bevételekből. Ha az új pókember sikeresebb lesz mint az elődjei,akkor meg főleg nem fognak társulni.

A Pókember marketingjével mivan most?!? 6 perces előzetes a Mib 3 előtt? Elég érdekes kampányt folytatnak.(Bár szerintem ez a 4 perces lesz csak kibővítve.)

megnevezhetetlen · http://www.facebook.com/xyzdg1981 2012.05.22. 20:21:14

Dwayne Johnson, mint Lobo??? Na neeeeeee... )8O

Gandalf Garaboncias 2012.05.22. 23:08:19

Hát, az MGM és a Warner is hosszú évekig nem tudtak megegyezni A Hobbit jogairól, aztán most mégis együtt csinálják. Szóval semmi sem lehetetlen.

Ha esetleg a Marvel és a Sony is úgy látnák, hogy bevételnövelő hatása lenne egy ilyen megállapodásnak, akkor előbb-utóbb mégis megjelenne egy SHIELD-ügynök Peter Parkernél.
süti beállítások módosítása