Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Act of Valor társrendezője készíti a Need for Speed filmet

2012.05.23. 21:12 koimbra Szólj hozzá!

Néhány hete derült ki, hogy az Electronic Arts nagy sikerű számítógépes játék franchise a vásznakra költözik. Az Universalt abszolút nem érdekelte a dolog, hiszen nekik ott van a Halálos iramban franchise. Végül a DreamWorks elérte, hogy náluk hozzák össze az aszfaltszaggató produkciót.

A fejesek Scott Waugh-t, az Act of Valor akciófilm társrendezőjével egyeztetnek éppen, ha minden jól megy, akkor ő vezényelheti le az alkotás. Waugh asztalán van még egy másik forgatókönyv is, amelyben tövig nyomhatják a pedált. A High Speed története szerint összegyűjtik a legjobb zsarukat gyűjtik össze, akik nem izzadnak, reszketnek a volán mögött és velük próbálják megállítani az egyre veszélyesebbé válió illegális versenyeket.

Na de vissza az NFS-hez. George Gatins Waugh-val vetheti papírra a forgatókönyvet, John Gatins, a Vasököl írója pedig a producer lesz. Történet? Egyelőre még nincs. 

Címkék: miújság need for speed játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr314542513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása